Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune
Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate cu alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ouă, zahăr pudră, dar pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce, Tort de turtă dulce cu pere braconate cu bere rădăcină, și Pere pocate cu sos cald de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, 1 1/2 căni de apă și Frangelico într-o cratiță mare și mare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frangelico
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pere (lichidul nu va acoperi complet perele). Acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute. Folosind lingura cu fante, transferați perele într-un castron mediu. Se fierbe lichidul de gătit în tigaie până când este siropos și se reduce la 3/4 cană generoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Cuțit
Bol
Tigaie
3
Se toarnă sirop peste pere și se răcește ușor. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Sirop
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt Generos 12 cani antiaderent Bundt pan, apoi pulverizați cu spray antiaderent. Se pudrează ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Bateți 2 căni de făină și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați zahărul, melasa, uleiul de măsline și ouăle într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Melasă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ingrediente uscate și amestecați pentru a amesteca.
5
Se amestecă în cafea fierbinte, apoi ciocolată și ghimbir cristalizat (cea mai mare parte a ciocolatei se va topi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Ciocolata
Cafea
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 55 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Transferați tigaia în raft; tort rece în tigaie 20 de minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet. Se acoperă cu cupola de tort sau se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei. Dacă doriți, descoperiți tortul și puneți-l pe platoul rezistent la cuptor și reîncălziți-l în cuptorul de 177° timp de 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți până se formează vârfuri. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Tăiați turtă dulce caldă sau la temperatura camerei în 10 felii și transferați 1 felie pe fiecare din cele 10 farfurii.
3
Așezați 1 jumătate de pere alături de fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Stropiți cu sirop de pere și acoperiți cu frișcă de cafea.