Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune

Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune
Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate cu alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ouă, zahăr pudră, dar pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce, Tort de turtă dulce cu pere braconate cu bere rădăcină, și Pere pocate cu sos cald de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, 1 1/2 căni de apă și Frangelico într-o cratiță mare și mare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pere (lichidul nu va acoperi complet perele). Acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute. Folosind lingura cu fante, transferați perele într-un castron mediu. Se fierbe lichidul de gătit în tigaie până când este siropos și se reduce la 3/4 cană generoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
3
Se toarnă sirop peste pere și se răcește ușor. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SiropSirop
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt Generos 12 cani antiaderent Bundt pan, apoi pulverizați cu spray antiaderent. Se pudrează ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Bateți 2 căni de făină și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați zahărul, melasa, uleiul de măsline și ouăle într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MelasăMelasă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ingrediente uscate și amestecați pentru a amesteca.
5
Se amestecă în cafea fierbinte, apoi ciocolată și ghimbir cristalizat (cea mai mare parte a ciocolatei se va topi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 55 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați tigaia în raft; tort rece în tigaie 20 de minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet. Se acoperă cu cupola de tort sau se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei. Dacă doriți, descoperiți tortul și puneți-l pe platoul rezistent la cuptor și reîncălziți-l în cuptorul de 177° timp de 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți până se formează vârfuri. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Tăiați turtă dulce caldă sau la temperatura camerei în 10 felii și transferați 1 felie pe fiecare din cele 10 farfurii.
3
Așezați 1 jumătate de pere alături de fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
4
Stropiți cu sirop de pere și acoperiți cu frișcă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CafeaCafea
SiropSirop
PerePere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista