Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune

Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune
Turta dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate cu alune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 688 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,79 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ulei de măsline cu aromă ușoară, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune, Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce, și Tort de turtă dulce cu pere braconate cu bere rădăcină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, 1 1/2 căni de apă și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Frangelico în cratiță mare mare.Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați pere (lichidul nu vaacoperiți perele complet). Acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu cuțitul, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute. Folosind lingura cu fante, transferațipere la castron mediu. Se fierbe lichidul de gătitîn tigaie până la sirop și se reduce la generos3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă siropul pestepere și se răcește ușor. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt Generos Bundtpan antiaderent de 12 căni, apoi pulverizați cu spray antiaderent. Dustpan ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți 2 căni de făinăși următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați zahărul, melasa,uleiul de măsline și ouăle într-un castron mare; bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ingrediente uscate și amestecați laamestec.
5
Se amestecă în cafea fierbinte, apoi ciocolată șigimbir cristalizat (cea mai mare parte a ciocolatei se va topi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți tortul până când testerul introdus în apropierea centrului iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 55 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați tigaia în raft; tort rece în tigaie 20 de minute. Întoarceți tortul pe raftși se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet.Acoperiți cu cupola de tort sau înfășurați în folie șidepozitați la temperatura camerei. Dacă doriți,descoperiți tortul și puneți-l pe platter rezistent la cuptor și reîncălziți-l în cuptorul 350 F pentru 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Combinătoate ingredientele într-un castron mare. Folosind electricmixer, bateți până se formează vârfuri. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați cald sau temperatura camereiturtă dulce în 10 felii și transferați 1 felie pe fiecare din cele 10 farfurii.
3
Așezați 1 jumătate de parăde-a lungul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Stropiți cu sirop de pere șitop cu frisca de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista