Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune
Turta dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate cu alune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 688 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,79 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ulei de măsline cu aromă ușoară, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Turtă dulce de ciocolată-cafea cu pere braconate Cu Alune, Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce, și Tort de turtă dulce cu pere braconate cu bere rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, 1 1/2 căni de apă și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Frangelico în cratiță mare mare.Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frangelico
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați pere (lichidul nu vaacoperiți perele complet). Acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu cuțitul, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute. Folosind lingura cu fante, transferațipere la castron mediu. Se fierbe lichidul de gătitîn tigaie până la sirop și se reduce la generos3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă siropul pestepere și se răcește ușor. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt Generos Bundtpan antiaderent de 12 căni, apoi pulverizați cu spray antiaderent. Dustpan ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți 2 căni de făinăși următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați zahărul, melasa,uleiul de măsline și ouăle într-un castron mare; bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Căni De Făină De Grâu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ingrediente uscate și amestecați laamestec.
5
Se amestecă în cafea fierbinte, apoi ciocolată șigimbir cristalizat (cea mai mare parte a ciocolatei se va topi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți tortul până când testerul introdus în apropierea centrului iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 55 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați tigaia în raft; tort rece în tigaie 20 de minute. Întoarceți tortul pe raftși se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet.Acoperiți cu cupola de tort sau înfășurați în folie șidepozitați la temperatura camerei. Dacă doriți,descoperiți tortul și puneți-l pe platter rezistent la cuptor și reîncălziți-l în cuptorul 350 F pentru 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinătoate ingredientele într-un castron mare. Folosind electricmixer, bateți până se formează vârfuri. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați cald sau temperatura camereiturtă dulce în 10 felii și transferați 1 felie pe fiecare din cele 10 farfurii.
3
Așezați 1 jumătate de parăde-a lungul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Stropiți cu sirop de pere șitop cu frisca de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional