Turtă Dulce Cu Lămâie
Turta dulce cu lămâie este o fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 9 porții. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cremă de brânză, ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Turtă dulce Whoopie plăcinte cu lămâie-melasă învârtit pufos glazura, Cheesecake Învârtit Cu Lămâie, și Bare De Cheesecake Cu Lămâie Învârtită Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crema de brânză într-un bol de amestecare mediu; bateți la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați oul, bătând doar până se omogenizează. Îndoiți cașul de lămâie.
Pregătiți aluatul de turtă dulce conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă jumătate din aluat într-o tigaie pătrată unsă de 8". Amestec de lămâie Dollop peste aluat; se toarnă aluatul rămas peste amestecul de lămâie. Rotiți un cuțit prin aluat, atingând fundul tigaiei și învârtindu-vă pentru a aduce un amestec de lămâie în vârful tortului.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Cerneti zaharul pudra peste tort.