Turtle Cheesecake

Turtle Cheesecake
Turtle Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 924 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Turtle Cheesecake, Turtle Cheesecake, și Turtle Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt unul 9 inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Prăjiți nucile pecan la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Scoateți nucile pecan și puneți-le deoparte. Lăsați cuptorul la 350 grade C (175 grade C). Într-o cratiță mică, topiți untul nesărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
4
Combinați firimiturile de napolitane de vanilie cu untul topit, apoi apăsați în fundul tigaiei cu formă de arc pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Așezați tigaia pe o foaie de biscuiți și coaceți timp de 10 minute la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți și lăsați să se răcească.
7
Într-un cazan dublu sau într-un castron așezat peste apă care abia fierbe, topiți caramelele în laptele evaporat. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Bomboane CaramelBomboane Caramel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
8
Se toarnă peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Presărați nucile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
10
Într-un castron, combinați brânza, zahărul și vanilia și bateți până se omogenizează, răzuind vasul de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
BrânzăBrânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați ouăle, pe rând și bateți până se omogenizează. Topiți chipsurile de ciocolată în cazanul dublu și amestecați în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
12
Se toarnă aluatul peste stratul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
13
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când abia se fixează. Se răcește peste noapte la frigider înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista