Turte De Cârnați De Curcan

Turte De Cârnați De Curcan
Turta de cârnați de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 398 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sirop de arțar adevărat, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Turte De Cârnați De Curcan, Turte De Cârnați De Curcan, și Turte De Cârnați De Curcan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se amestecă curcanul măcinat, condimentele de friptură, firimiturile de fulgi de porumb și siropul de arțar într-un castron până când amestecul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu-mare și scoateți aproximativ 1/4 cană din amestecul de curcan. Formați amestecul într-un patty și puneți-l în tigaia fierbinte. Repetați cu amestecul de curcan rămas. Tigaie se prăjește chiftelele până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți chiftelele pe un suport de răcire pentru a le scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Așezați chiftelele într-un vas de copt într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile nu mai sunt roz în interior și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul unui tort citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista