Turk-Eye Meatloaves cu sos sângeros

Turk-Eye Meatloaves cu sos sângeros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele Turk-Eye cu sos sângeros. Această rețetă face 4 porții cu 588 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Curly și turcul, Turk-Wee Burgers, și Turk-Wee Neglijent Joe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, combinați curcanul măcinat, cârnații de pui, dovleceii, semințele de rodie, pesmetul, șalotele, oul, usturoiul, chimenul și sumacul. Condimentează amestecul cu multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Turcia TerestrăTurcia Terestră
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
SumacSumac
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați ușor, nu amestecați prea mult.
4
Tapetați o foaie mică de copt cu folie și stropiți cu ulei. Împărțiți amestecul de curcan în patru porții egale. Luați fiecare porție și formați-o într-o formă de ochi lungă, plată și înaltă de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Așezați pe tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați ceapa în jumătate și alegeți 2 "frunze" din centrul fiecărei jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Așezați o " frunză "în centrul fiecărui" ochi " de curcan, astfel încât să pară albul unui ochi. Apoi feliați măslinul în jumătate și așezați fiecare în centrul fiecărui ochi de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8
Coaceți carnea în cuptor, aproximativ 20 până la 25 de minute, sau până când un termometru introdus în mijlocul pâinilor citește 160 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți și puneți deoparte. Acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
În timp ce curcanul se coace, faceți sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
Pentru a face sosul de roșii: amestecați pasta de roșii, vinul, apa, frunza de dafin și cimbru împreună într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute, condimentând cu sare și piper pe parcurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați varza și gătiți 1 minut, apoi adăugați apa și curmalele. Coborâți focul la mediu, acoperiți și gătiți 5 minute sau până când varza s-a înmuiat, dar are totuși o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
KaleKale
4
Pentru a servi, împărțiți varza între 4 farfurii, acoperiți fiecare cu un "ochi" de carne de curcan și acoperiți cu sos de roșii în jurul "albului" ochiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
KaleKale
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista