Turduckenul de bile de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Turduckenul de bile de brânză. O porție conține 341 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână migdale, piper, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turducken, Turducken, și Turducken Po ' Boys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți partea superioară și părțile laterale (dar nu partea de jos) a brânzei spălate sau înflorite cu 2 linguri de cremă de brânză.
Așezați pe o suprafață de lucru și condimentați generos peste tot cu piper. Apăsați ferm chorizo în crema de brânză.
Așezați Manchego și 1/2 cană de cremă de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți cu viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și formați-l într-un disc subțire suficient de mare pentru a acoperi și a încadra complet stratul de chorizo. (Nu va trebui să spălați mixerul între straturi.) Trageți discul Manchego peste stratul chorizo și apăsați ferm pe toate părțile, astfel încât să adere. Apăsați ferm smochinele în stratul Manchego.
Așezați Emmentalerul și 1/2 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și formați-l într-un disc subțire suficient de mare pentru a acoperi și a încadra complet stratul de smochin. Trageți discul Emmentaler peste stratul de smochin și apăsați ferm pe toate părțile, astfel încât să adere.
Combinați pătrunjelul și arpagicul într-un castron mic și apăsați ferm amestecul în stratul Emmentaler.
Așezați cheddarul și 1/2 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și formați-l într-un disc subțire suficient de mare pentru a acoperi și a încadra complet stratul de plante. Trageți discul cheddar peste stratul de plante și apăsați ferm pe toate părțile, astfel încât să adere. Apăsați ferm para asiatică în stratul de cheddar.
Așezați brânza albastră și 3/4 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și apăsați-l uniform peste para Asiatică pentru a încadra complet stratul de pere asiatice. Apăsați ferm nucile în stratul de brânză albastră.
Așezați brânza de capră și restul de 3/4 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și apăsați-l uniform peste nuci pentru a încadra complet stratul de nucă.
Combinați migdalele, nucile pecan și slănina într-un castron mic și apăsați ferm amestecul în stratul de brânză de capră. Folosind o spatulă plată offset sau mare, robustă, transferați bila de brânză pe o farfurie de servire.
Serviți cu biscuiți sau felii de baghetă. Dacă nu serviți imediat, acoperiți și refrigerați. Lăsați bila de brânză refrigerată să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.