Turcia și panini de roșii uscate la soare
Turcia și panini de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 449 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză provolone, pâine ciabatta, piept de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o presă panini conform instrucțiunilor producătorului pentru căldură medie.
Ungeți o parte a fiecărei bucăți de pâine.
Așezați 1 felie de pâine, cu unt în jos, pe presa panini preîncălzită; strat cu curcan, brânză provolone și roșii uscate la soare.
Se presară cu condimente italiene. Se acoperă cu a doua felie de pâine.
Apăsați Panini maker în jos și gătiți până când brânza provolone s-a topit și pâinea este prăjită, aproximativ 5 minute.
Tăiați în jumătate și serviți cald.