Turcia var Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 418 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de tei, ceapă, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pui de var și creveți Kabobs, Chili-Lime Creveți Kabobs, și Bud Picant Lumina Var Pui Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se toarnă jumătate de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne și întoarceți-vă la înveliș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Turnați marinata rămasă într-o altă pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Adăugați legume și întoarceți-vă la strat. Sigilați și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
5
Scurgeți carnea, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scurgeți legumele, rezervând marinada pentru basting. Pe frigarui din lemn metalic sau înmuiat, carne alternativă, legume și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
7
Grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte. Ungeti cu marinata rezervat. Continuați să vă întoarceți și să vă bateți timp de 10-12 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch