Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de pâine de porumb de curcan-salvie. Această rețetă servește 8. O porție conține 301 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de curcan măcinat, sirop de arțar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, și Umplutură de salvie și pâine de porumb.
Pâinea de porumb poate fi asociată cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.