Turcia Paprikash
Turcia Paprikash ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați piper, tăiței de ou, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Turcia Paprikash, Turcia Paprikash, și Paprikash de curcan și macaroane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați smântâna, 1 lingură de ardei, 1/4 linguriță de sare și piper într-un bol; deoparte.
Combinați 1 lingură de ardei, 1/4 linguriță de sare, ceapă și curcan, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de curcan în tigaie; sotati 4 minute sau până când curcanul este gata.
Adăugați bulion; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați amestecul de smântână; gatiti 1 minut sau pana cand se incalzeste bine, amestecand constant (nu fierbeti).