Turcia Manicotti

Turcia Manicotti
Turcia Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, parmezan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turcia Manicotti, Manicotti De Curcan Cu Trei Brânzeturi, și Manicotti de curcan și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pâinea în apă; strângeți pentru a îndepărta excesul de apă. Rupeți în bucăți mici; pus deoparte. Într-o tigaie, gătiți curcanul, ceapa, usturoiul, sarea și piperul până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; se scurge. Se amestecă pâinea și brânzeturile; se amestecă bine. Lingură în coji de manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
ManicottiManicotti
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă jumătate din sosul de spaghete într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Aranjați cojile peste sos; acoperiți cu sosul rămas. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista