Turcia Gumbo

Turcia Gumbo
Turcia gumbo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 996 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de cârnați, piper cayenne, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Încercați Turcia Gumbo (cu resturi de curcan Ziua Recunostintei), Turcia Rămasă: Turcia Gumbo, și Max ' S Turkey Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul și făina împreună într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu. Gatiti, amestecand incet si constant pentru a nu arde rouxul, pana cand amestecul devine maro de ciocolata neagra, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, țelina și ardeii grași La roux dintr-o dată și continuați să amestecați până când legumele sunt ofilite, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Amestecați cârnații afumați și frunzele de dafin și continuați să amestecați timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Se toarnă stocul de curcan și se amestecă până când amestecul de stoc și roux sunt bine combinate. Aduceți gumbo-ul la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, timp de 1 ora. Se amestecă curcanul și pulberea de fișier; se fierbe timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
GumboGumbo
5
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Îndepărtați orice grăsime care se ridică la suprafața gumbo-ului; scoateți de pe foc. Se amestecă pătrunjelul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
GumboGumbo
7
Scoateți frunzele de dafin și serviți gumbo-ul în boluri adânci cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
GumboGumbo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Puteți încerca Granbazan Etiqueta Verde Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Verde Albarino
Granbazan Eticheta Verde Albarino
# 91 Wine Enthusiast Top 100 din 2020culoare aurie palidă, cu nuanță verde. Arome complexe de mere verzi, ierburi, citrice și fructe tropicale; florile albe apar într-un al doilea strat. Senzație de umplere a gurii cu aciditate crocantă. Elegant, echilibrat și plăcut, cu un gust sărat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista