Turcia Gumbo

Turcia Gumbo
Turcia gumbo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 996 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de cârnați, piper cayenne, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Încercați Turcia Gumbo (cu resturi de curcan Ziua Recunostintei), Turcia Rămasă: Turcia Gumbo, și Max ' S Turkey Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul și făina împreună într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu. Gatiti, amestecand incet si constant pentru a nu arde rouxul, pana cand amestecul devine maro de ciocolata neagra, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, țelina și ardeii grași La roux dintr-o dată și continuați să amestecați până când legumele sunt ofilite, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Amestecați cârnații afumați și frunzele de dafin și continuați să amestecați timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă stocul de curcan și se amestecă până când amestecul de stoc și roux sunt bine combinate. Aduceți gumbo-ul la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, timp de 1 ora. Se amestecă curcanul și pulberea de fișier; se fierbe timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
GumboGumbo
5
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Îndepărtați orice grăsime care se ridică la suprafața gumbo-ului; scoateți de pe foc. Se amestecă pătrunjelul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
GumboGumbo
7
Scoateți frunzele de dafin și serviți gumbo-ul în boluri adânci cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
GumboGumbo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Puteți încerca Granbazan Etiqueta Verde Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Verde Albarino
Granbazan Eticheta Verde Albarino
# 91 Wine Enthusiast Top 100 din 2020culoare aurie palidă, cu nuanță verde. Arome complexe de mere verzi, ierburi, citrice și fructe tropicale; florile albe apar într-un al doilea strat. Senzație de umplere a gurii cu aciditate crocantă. Elegant, echilibrat și plăcut, cu un gust sărat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista