Turcia Enchiladas

Turcia Enchiladas necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, tortilla de porumb, brânză cremă fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nici o sare adaugata rosii cubulete ai putea urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas Verdes con Pavo (Verde Chile Turcia Enchiladas), Turcia Enchiladas, și Turcia Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti curcanul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Adăugați 1 cană salsa și următoarele 2 ingrediente. Gatiti pana se topeste branza, amestecand frecvent.
Scoateți amestecul de curcan din tigaie; deoparte.
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie; așezați la foc mediu până la cald. Înveliți ambele părți ale tortilelor cu spray de gătit.
Puneți 1 tortilla în tigaie. Gatiti 15 secunde pe fiecare parte. Lingura aproximativ 1/3 cana de curcan amestec peste Centrul de tortilla.
Rulați; așezați cusătura în jos într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit. Repetați procedura cu tortilele rămase și amestecul de curcan.
Combinați salsa rămasă, roșiile și chimenul; se toarnă peste tortilla.
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 25 până la 30 de minute sau până la încălzirea completă.
Se presară cu brânză mărunțită și se lasă să stea 2 minute.
Așezați 1/2 cană de salată pe fiecare farfurie de servire individuală. Aranjați două enchiladas peste salată pe fiecare farfurie. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de smântână.