Turcia de Anul Nou

Turcia de Anul Nou
Turcia de Anul Nou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 754 calorii, 69G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Un amestec de piper, șuncă măcinată, vițel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Covrigi de Anul Nou, Supa de Anul Nou, și Pumnul de Anul Nou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan și rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
2
Așezați curcanul într-un vas puțin adânc. Se amestecă împreună 2 linguri de sare și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste curcan. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
3
Topiți untul într-o tigaie mare; se adaugă 1/2 cană de ceapă și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vițel și șuncă; gatiti la foc mediu, amestecand des, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
șuncășuncă
5
Se ia de pe foc.
6
Scoateți crustele din pâine și aruncați-le; zdrobiți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Combinați pesmetul, laptele și oul într-un castron mare; amestecați mărul și următoarele 6 ingrediente. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MărMăr
CeapăCeapă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scoateți curcanul din frigider și periați cavitatea cu amestec de ulei. Lingura umplutura în cavitate; truss Turcia folosind șir. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și puneți-le sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu și coaceți la 400 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți 2 ore, ungând ocazional cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Procesați restul de 1 cană de ceapă, vermut și miere într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
MiereMiere
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se toarnă amestecul peste curcan și se coace încă 1 oră sau până când termometrul de carne introdus în coapsa de curcan ajunge la 180 și umplutura ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Se fierbe (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până devine aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista