Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu umplutură de cârnați. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție conține 459 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă ați frecat salvie, stafide, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Turcia cu umplutură de cârnați, Turcia cu umplutură de cârnați, și Curcan cârnați și Cornbread umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de curcan cu fața în sus într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru citește 170 de ore (acoperiți ușor cu folie pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
4
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cârnații, țelina și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-un castron; amestecați cubulețele de pâine, pecanele, stafidele, bulionul, ouăle, sarea, salvia și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Spoon într-un 3-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați curcanul să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt