Turcia Confit cu ulei de măsline

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Confit de curcan cu ulei de măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 1199 calorii, 190g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suficient pentru a acoperi complet carnea, usturoiul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Confit De Rață Braconat Cu Ulei De Măsline, și Ouă diabolice cu ton Confit, măsline, roșii și ulei de măsline.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare nereactiv, aruncați părțile de curcan cu sare, piper și ceapă. Acoperiți bine și refrigerați peste noapte, până la douăzeci și patru de ore.
A doua zi, clătiți curcanul sub apă curentă rece și așezați toate piesele într-o oală medie din ceramică sau fontă emailată. Încercați să potriviți piesele într-un singur strat.
Se toarnă uleiul și asigurați-vă că toate piesele sunt acoperite. Puneți oala la foc foarte mare și gătiți până când uleiul ajunge la foc mic, aproximativ 30 de minute. Reduceți și mai mult căldura și continuați să fierbeți la foc foarte mic pe plită timp de 2,5 până la 3 ore, până când curcanul este fraged. Aveți grijă ca uleiul să ajungă la un foc mai viguros. Părțile de curcan trebuie să fie palide și moi.
Când părțile sunt fierte, opriți focul și lăsați părțile de curcan și uleiul să se răcească în oală. Când este suficient de rece, acoperiți vasul și transferați-l la frigider. Asigurați—vă că piesele sunt complet acoperite de ulei-dacă nu, turnați mai mult ulei de măsline până când totul este scufundat. Carnea va ține la frigider câteva săptămâni.