Turcia Au Vin

Nevoie de o curs principal fără lactate? Turcia au Vin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 849 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cimbru, picioare de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează picioarele de curcan cu sare și piper.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă foarte largă sau cuptor olandez până când strălucește.
Adăugați picioarele de curcan și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați pancetta în uleiul fierbinte și gătiți, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Scoateți pancetta cu o lingură cu fante și așezați-o lângă curcan pe farfurie în lateral.
Adăugați ciupercile în uleiul fierbinte și gătiți, amestecând, până când nu mai emană lichid, 2 până la 3 minute.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați făina și amestecați pentru a acoperi totul în tigaie.
Adăugați coniacul și amestecați-l în legume și făină.
Adăugați curcanul și pancetta înapoi în oală, urmate de vinul roșu, bulionul de pui și cimbru. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la scăzut, acoperiți și gătiți până când curcanul cade din os, în total 3 până la 4 ore.
Scoateți capacul, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când sosul acoperă spatele unei linguri. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu piure de cartofi sau gnocchi cu unt sau tăiței de ou.