Turcia Au Vin

Turcia Au Vin
Nevoie de o curs principal fără lactate? Turcia au Vin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 849 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cimbru, picioare de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează picioarele de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picior De CurcanPicior De Curcan
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă foarte largă sau cuptor olandez până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați picioarele de curcan și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
4
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
5
Adăugați pancetta în uleiul fierbinte și gătiți, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți pancetta cu o lingură cu fante și așezați-o lângă curcan pe farfurie în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați ciupercile în uleiul fierbinte și gătiți, amestecând, până când nu mai emană lichid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați făina și amestecați pentru a acoperi totul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați coniacul și amestecați-l în legume și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
ConiacConiac
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Adăugați curcanul și pancetta înapoi în oală, urmate de vinul roșu, bulionul de pui și cimbru. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la scăzut, acoperiți și gătiți până când curcanul cade din os, în total 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți capacul, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când sosul acoperă spatele unei linguri. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Se servește cu piure de cartofi sau gnocchi cu unt sau tăiței de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
GnocchiGnocchi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista