Tunisian Kaftaji
Rețeta Tunisian Kaftaji poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, dovlecei, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este minunat. Rețete similare sunt Dezordine Tunisiană, Zucchini Tunisieni, și Penne Tunisiană.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti dovleceii, dovleceii galbeni, rosiile, cartofii si ardeii chile, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Transferați legumele într-un castron și puneți-le deoparte.
Întoarceți tigaia la arzător la foc mediu. Spargeți ouăle în tigaie și prăjiți-le până când albușurile sunt setate, dar gălbenușul este încă curgător, aproximativ 5 minute.
Adăugați ouăle în vasul cu legume și condimentați cu sare și piper.
Folosind două cuțite, tăiați ouăle și legumele, tocând amestecul în bucăți mici până se omogenizează bine. Va arăta moale.
Într-un castron separat, amestecați harissa cu apă, câte o linguriță pe rând, până când amestecul este turnat, dar încă gros.
Se toarnă harissa peste kaftaji și se servește.