Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tsimis de la Mile End. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 483 calorii. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ghimbir măcinat, sare kosher cu cristal de diamant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tsimis, Mama lui Tzimmes (Tsimis), și Tsimis De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o tigaie, aruncați morcovii cu ulei, sare și piper. Gatiti la cuptor, amestecand ocazional, pana cand morcovii se rumenesc usor si oarecum fragezi, 40 pana la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Între timp, combinați mierea, sucul de la 1 1/2 lămâi (rezervați jumătatea de lămâie rămasă), cimbru și 1/3 cană de apă într-o tigaie mare sau tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți amestecul la foc mediu-mare timp de 5 minute, apoi îndepărtați și aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Miere
Suc
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Când morcovii au terminat de gătit, turnați morcovii, prunele și stafidele în tigaie cu amestecul de miere și amestecați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Stafide
Prune Uscate
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ghimbirul și scorțișoara și fierbeți amestecul de morcov-miere la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când lichidul s-a redus la o glazură groasă, 10 până la 15 minute. Apoi adăugați semințele de floarea soarelui și sucul din 1/2 lămâie rămasă și scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare și piper după gust.