Trufe Vegane
Trufele vegane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, extract de vanillan, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 15%. Încercați Trufe De Ciocolată Vegane, Trufe Vegane Ușoare, și Mignardises (Trufe Vegane) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați crema de caju și chipsurile de ciocolată.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte abia fierbinte. Se amestecă ocazional până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți în siropul de agave, vanilia și coaja de portocală. La frigider amestecul până se întărește, aproximativ 1 oră.
Cu o lingură mică de înghețată sau o lingură de măsurare rotundă de dimensiune lingură, scoateți amestecul pe foaia de copt pregătită. Cu mâinile umede, rotiți amestecul în bile și reveniți la foaia de copt. La frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Rotiți trufele în toppingurile dorite și serviți.
Într-un castron mic, combinați apa și cashews.
Lăsați să se înmoaie cel puțin 2 ore sau peste noapte la temperatura camerei.
Într-un blender, amestecați caju și apă la viteză mare până când sunt cremoase și netede, aproximativ 1 minut.