Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele ușoare de Halloween. Această rețetă servește 20. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată de brutar, gel de decorare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trufe De Halloween, Trufe Brownie De Halloween, și Trufe Brownie De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor cu microunde ciocolată dulce-amăruie, smântână și unt în castron cu microunde la mare 1-1/2 până la 2 min., amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită; acoperi. Congelați 1 oră sau până când este suficient de ferm pentru a fi manipulat. Folosiți linguriță pentru a scoate și rula amestecul de ciocolată în 20 de bile, fiecare cu diametrul de aproximativ 1 inch; așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată. Congelați 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cuptor cu microunde 3 oz. ciocolată albă în cană de măsurare curată cu microunde cu 1 cană sau castron mic 1 până la 1-1/2 min., amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Pune deoparte. Repetați cu ciocolata albă rămasă într-un castron separat; amestecați coloranții alimentari. Ciocolată rece complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Înmuiați 10 bile de ciocolată în ciocolată colorată, întorcându-vă pentru a acoperi uniform fiecare bilă. Reveniți la foaia de copt. Repetați cu bilele de ciocolată rămase și ciocolata netipită. Decorați trufele portocalii cu nucă de cocos pentru a semăna cu dovleceii. Folosiți gel de decorare pentru a atrage ochii și gurile pe trufele albe pentru a semăna cu fantomele. La frigider 30 min. sau până când ciocolata este fermă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gel De Decorare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional