Trufe De Înghețată " Prăjite
Trufele de înghețată" prăjite " ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, înghețată dulce de leche, fulgi de porumb înghețați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Puneți untul, zahărul și scorțișoara într-un castron mic și gătiți la cuptorul cu microunde la mare timp de 1 minut, până când untul s-a topit. Se amestecă pentru a combina.
Așezați migdalele într-un castron mic; se toarnă amestecul de unt, aruncând pentru a acoperi.
Răspândiți migdalele pe foaia de copt.
Coaceți timp de 10 minute, amestecând la jumătate.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de 30 de minute.
Tapetați o a doua foaie de copt cu pergament și puneți-o în congelator.
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei 15 minute pentru a se înmuia. Pulsați amestecul de migdale, fulgii de porumb și sarea în robotul de bucătărie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Transferați amestecul într-un vas superficial.
Scoateți înghețata în bile folosind o lingură de 1 1/4 inch.
Rulați în amestec de migdale, apăsând ușor pe bile. Aranjați pe foaie de copt în congelator. Congelați trufele timp de cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "