Trufe De Ciocolată Dulce-Amăruie
Trufele de ciocolată dulce-amărui sunt un fără gluten rețetă cu 30 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 78 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Trufe De Ciocolată-Portocală Dulce-Amăruie, Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Charles Chocolates Trufe De Ciocolată Dulce-Amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc; se răcește până la călduț, 10 minute.
Între timp, amestecați 7 uncii de ciocolată într-un castron metalic peste cratița cu apă clocotită până se omogenizează.
Adăugați 2 uncii de ciocolată; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă smântâna. Se răcește baza de trufe până când este suficient de fermă pentru a se rostogoli, aproximativ 3 ore.
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie cerată.
Rulați 2 lingurițe de bază de trufe între vârfurile degetelor în bilă.
Transferați pe foaia pregătită. Repetați cu baza de trufe rămasă. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
Tapetați o altă foaie de copt cu margini cu hârtie cerată. Se amestecă ciocolata într-un castron metalic peste cratița cu apă clocotită doar până se topește.
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
Scoateți o parte din ciocolată topită caldă (nu fierbinte) în palmă.
Puneți 1 trufă răcită în mână și rulați în palmă pentru a acoperi.
Transferați pe foaia pregătită. Repetați cu restul de ciocolată topită și trufe, reîncălzind ciocolata, dacă este necesar.
Rulați în pudră de cacao, dacă doriți. Pentru variații, consultați pagina 61 pentru instrucțiuni privind rularea în toppinguri. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș și a se păstra la rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.