Trufe De Ciocolată

Trufe De Ciocolată
Trufele de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, pudră de cacao procesată olandeză, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Unt Maro Ciocolată Albă-Trufe Din Aluat De Prăjituri Cu Bucăți De Ciocolată, Trufe de ciocolată Matcha - cartea de ciocolată a Zânei vegane, și Ciocolată-Trufe De Aluat Pentru Prăjituri Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Tăiați fin ciocolata cu mâna sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și puneți-o într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă smântâna într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă crema peste ciocolată. Cu o lingură de lemn, amestecați ușor pentru a topi ciocolata. Nu bateți sau amestecați prea puternic sau veți încorpora aer. Acoperă. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată. Cu un mic balon de pepene galben sau o lingură de înghețată, aruncați amestecul cu lingurițe rotunjite pe foaia pregătită. Congelați până la ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Pepene GalbenPepene Galben
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
5
Așezați cacao, zahărul de cofetărie și nucile tocate în 3 boluri separate de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Rulați 1/3 din bile în amestecul de cacao, 1/3 în zahărul cofetarului și 1/3 în nucile tocate. Rulați rapid între palme pentru a le forma într-o formă rotundă perfectă. Poate fi necesar să reintroduceți nucile sau zahărul dacă cade prea mult. Reveniți la foaia de copt căptușită cu pergament sau la alt recipient căptușit cu pergament, într-un singur strat. Se acoperă cu plastic și se răcește până când este gata de servit. Se poate face cu 10 zile înainte; Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Retipărit cu permisiunea Paștelui prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista