Trufe Cu Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele cu fistic. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă fără gluten servește 35 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, fistic, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe Cu Fistic, Trufe Cu Fistic, și Trufe Cu Fistic De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 32
Prăjiți fisticul pe o foaie de copt timp de 7 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor, lăsați să se răcească și tocați.
Așezați 8 uncii din bucățile de ciocolată și untul într-un castron mare. Într-o cratiță mică la foc mic, aduceți crema la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă jumătate de smântână în vas.
Pe măsură ce ciocolata se topește, amestecați încet amestecul până se omogenizează. Apoi adăugați treptat crema rămasă până când este complet încorporată și ganache-ul este gros și strălucitor. Se amestecă 1/2 cană din fisticul tocat și se combină bine.
Se toarnă ganache într-o tigaie adâncă de 2 inci, se întinde uniform și se pune la congelator timp de 30 de minute sau până se fixează (ar trebui să aibă consistența fudge). Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, formați runde și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau hârtie de ceară.
Lăsați trufele să se întărească la congelator timp de aproximativ 15 minute. După scoaterea din congelator, rulați trufele între mâini în sfere de dimensiuni de marmură, strângând ușor (încercați să faceți acest lucru rapid, altfel vor deveni prea moi). Acum Puteți praf trufele cu cacao și le puteți servi așa cum sunt, dar își vor păstra forma mai bine dacă le acoperiți mai întâi cu ciocolată.
Lăsați trufele să se odihnească în congelator în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Așezați bucățile de ciocolată rămase într-un castron mare peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați ocazional, până când ciocolata este complet topită.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când ciocolata începe să se fixeze la marginea vasului. Aruncați trufele în ciocolata topită și recuperați-le cu o furculiță, permițând scurgerii excesului de ciocolată.
Garnisiți imediat sau lăsați trufele simple și continuați cu pasul
Rulați trufele acoperite în fisticul tocat rămas.
Așezați trufele pe foaia de copt căptușită și lăsați-le să se așeze la frigider timp de 5 minute. Trufele se vor păstra aproximativ 2 săptămâni, răcite sau la temperatura camerei, atunci când sunt depozitate într-un recipient bine închis.