Trix Euro Very Berry Parfaits

Trix Euro Very Berry Parfaits
Trix miros de fructe de padure foarte fructoase este un vegan rețetă cu 2 porții. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de iaurt original cu fructe de pădure, afine, cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Trix Euro Very Berry Parfaits, Parfaits Foarte Fructe De Padure, și Parfaits Cu Două Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cerealele în punga de plastic pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți ușor sucitorul sau cutia de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
În fiecare parfait de 2 (8 oz) sau pahare de băut, stratificați jumătate din fructe de pădure și jumătate din iaurt. Completați fiecare parfait cu jumătate din cerealele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
3
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista