Triunghiuri De Spanac (Fatayer Sabanegh)
Triunghiuri spanac (Fatayer Sabanegh) ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 45. Mergeți la magazin și ridicați aluatul phyllo, ardeiul măcinat, frunzele de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Triunghiuri De Spanac-Brânză, Triunghiuri De Brânză De Spanac, și Spanac Phyllo Triunghiuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul tocat într-un bol cu un vârf de sare și amestecați spanacul și sarea timp de aproximativ 1 minut până când spanacul începe să se ofilească și să-și elibereze sucul.
Într-un bol separat, combinați ceapa tocată cu un vârf de sare și amestecați aproximativ 1 minut pentru a ofili ceapa.
Adăugați spanacul ofilit, uleiul de măsline, sumacul, nucile de pin, sucul de lămâie și piperul și amestecați pentru a combina.
Lăsați amestecul de umplutură să se odihnească timp de 5 minute, apoi scurgeți lichidul.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic și dați deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Așezați o foaie de fileu pe o suprafață plană și periați-o ușor cu unt topit.
Așezați o a doua foaie deasupra primei foi și ungeți cu unt topit.
Tăiați fiecare teanc de 2 foi cu unt în 5 benzi de aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 13 inci lungime. Acoperiți benzile care așteaptă să fie umplute cu o cârpă umedă în timp ce umpleți și rotiți triunghiurile.
Pentru a plia un triunghi, așezați o lingură de umplutură centrată la capătul superior al unei benzi de aluat phyllo și pliați colțul din dreapta peste și în jos, pentru a face un buzunar de aluat ascuțit și umplut în partea de sus a benzii. Îndoiți buzunarul în jos încă o întoarcere, cum ar fi plierea unui steag, pentru a face o formă de triunghi. Continuați să pliați triunghiul în jos și peste banda de aluat până ajungeți la capătul benzii și aveți un triunghi compact, umplut de aluat. Repetați cu umplutura rămasă și aluatul phyllo.
Așezați triunghiurile umplute pe foile de copt pregătite și ungeți-le cu unt. Lucrând în loturi, dacă este necesar, coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute pe lot, până când triunghiurile se rumenesc.