Triunghiuri De Spanac (Fatayer Sabanegh)

Triunghiuri De Spanac (Fatayer Sabanegh)
Triunghiuri spanac (Fatayer Sabanegh) ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 45. Mergeți la magazin și ridicați aluatul phyllo, ardeiul măcinat, frunzele de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Triunghiuri De Spanac-Brânză, Triunghiuri De Brânză De Spanac, și Spanac Phyllo Triunghiuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați spanacul tocat într-un bol cu un vârf de sare și amestecați spanacul și sarea timp de aproximativ 1 minut până când spanacul începe să se ofilească și să-și elibereze sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Într-un bol separat, combinați ceapa tocată cu un vârf de sare și amestecați aproximativ 1 minut pentru a ofili ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați spanacul ofilit, uleiul de măsline, sumacul, nucile de pin, sucul de lămâie și piperul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
SumacSumac
4
Lăsați amestecul de umplutură să se odihnească timp de 5 minute, apoi scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
5
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Așezați o foaie de fileu pe o suprafață plană și periați-o ușor cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
8
Așezați o a doua foaie deasupra primei foi și ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
9
Tăiați fiecare teanc de 2 foi cu unt în 5 benzi de aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 13 inci lungime. Acoperiți benzile care așteaptă să fie umplute cu o cârpă umedă în timp ce umpleți și rotiți triunghiurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
10
Pentru a plia un triunghi, așezați o lingură de umplutură centrată la capătul superior al unei benzi de aluat phyllo și pliați colțul din dreapta peste și în jos, pentru a face un buzunar de aluat ascuțit și umplut în partea de sus a benzii. Îndoiți buzunarul în jos încă o întoarcere, cum ar fi plierea unui steag, pentru a face o formă de triunghi. Continuați să pliați triunghiul în jos și peste banda de aluat până ajungeți la capătul benzii și aveți un triunghi compact, umplut de aluat. Repetați cu umplutura rămasă și aluatul phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
11
Așezați triunghiurile umplute pe foile de copt pregătite și ungeți-le cu unt. Lucrând în loturi, dacă este necesar, coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute pe lot, până când triunghiurile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista