Tres Leches Cupcakes
Reteta Tres Leches Cupcakes ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 18 porții cu 555 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Tres Leches Cupcakes, și Tres Leches Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți cutii de cupcake cu garnituri de hârtie.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Crema untul și zahărul granulat cu un mixer electric până la pufos și ușor.
Adăugați ouăle, pe rând bătând bine între fiecare adăugare. Apoi adăugați vanilia și amestecați până la pufos. Îndoiți amestecul de făină, alternând cu laptele. Nu amestecați prea mult. Porționați în conservele de cupcake pregătite.
Coaceți aproximativ 20 de minute.
Odată ce cupcakes-urile s-au răcit, aproximativ 30 de minute, puteți injecta tortul cu aproximativ 2 uncii de Tres Leches
Amestecă. Dacă nu aveți un injector, apoi furculiță cupcake ușor pe partea de sus, și apoi lingura Tres leches peste partea de sus, astfel încât să nu rupe tort.
Lăsați să stea la frigider cel puțin o oră.
Topiți fiecare cupcake cu o parte din glazura de Mascarpone cu frișcă.
Combinați cele trei lapte într-un blender până când sunt bine combinate, apoi răciți la frigider cel puțin 1 oră.
Răciți un castron metalic.
Adăugați smântâna grea, extractul de vanilie și zahărul cofetarilor. Începeți să bateți smântâna grea până când vedeți că lichidul se îngroașă și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Se amestecă brânza mascarpone și se amestecă pentru a se combina.