Transformă cartofii copți de două ori
Cartofii copți de două ori pentru a-ți extinde repertoriul de garnituri. Pentru 1,43 dolari per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 463 de calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergi la magazin și cumpără brânză cheddar, unt, arpagic și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten . Îți este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 60% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci copți de două ori în unt brun , Cartofi copți de două ori și Limbă de bou gătită de două ori .
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 190°C timp de 1 oră sau până se înmoaie. Dați la răcit.
Tăiați o felie subțire din partea de sus a fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un bol mare, pasați pulpa cu unt. Adăugați laptele, baconul, 1 cană de brânză, chives, sarea și piperul. Adăugați în cojile de cartofi.
Așezați pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 190°C timp de 25-30 de minute sau până se încălzește complet.
Presărați cu brânza rămasă.
Coaceți încă 2 minute sau până când brânza se topește.