Trail Mix

Trail Mix
Rețeta Trail Mix ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 48 și costă 64 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 307 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime per portie. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de caju, nucă de cocos, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Curat Mănâncă Cereale Traseu Gratuit Mix, Idei simple Lunchbox și ușor traseu Se amestecă, și Amestec De Tort Alb De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca și cum ar fi transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat prezintă arome ispititoare de mușețel, verbena de lămâie, cimbru și citrice zesty. Pe gustul lung, răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea pietrișului umed aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere de Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții48
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista