Trageți și coaja italiană Sub

Trageți și coaja italiană Sub
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pull and Peel Italian Sub. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 98 de cenți pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mortadella, aluat de pizza, fontina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tigaie Italiană Scoateți Pâinea, Pâine italiană cu ierburi și brânză, și banana peel thoran , cum se face banana peel thoran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, fulgii de ardei roșu, usturoiul și sarea și lăsați să se marineze până la 30 de minute. Acest lucru se poate face în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Combinați oțetul, usturoiul, oregano, cimbru și sarea într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand se reduce la jumatate si devine sirop, aproximativ 10 minute, apoi tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru sub: Preîncălziți cuptorul la 550 de grade F. preîncălziți o piatră de pizza în cuptorul de pe suportul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Rotiți aluatul de pizza într-o rundă subțire de 12 inci pe o coajă de pizza înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Se pune pe piatra de pizza la cuptor și se coace până se umflă ușor și se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor și adăugați fontina, prosciutto, mortadella și capicola uniform deasupra aluatului. Finalizați cu reducerea balsamică și frunzele de busuioc rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
ReducereReducere
CapicolaCapicola
Brânză FontinaBrânză Fontina
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește cu partea de ulei de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista