Totul Covrigi

Totul Covrigi
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da totul covrigi un try. Această rețetă vegetariană servește 28 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză Cheddar ascuțită, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Covrigi, Covrigi, și Covrigi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un bol. Puneți deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsează făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați în intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o placă cu făină. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(Keebler)(Keebler)
4
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Pe o placă cu făină, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Presărați 2 linguri de cheddar peste mijlocul aluatului; pliați treimea inferioară a aluatului peste brânză, apoi presărați încă 2 linguri de cheddar peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste brânză. Reroll aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
7
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
8
Pe rând, prindeți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Transferați frânghia pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Traversați din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat și brânza rămasă, distanțând covrigii la 3 centimetri distanță. Puneți deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Bateți oul rămas într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Ungeți covrigii cu oul; presărați semințe de mac, semințe de susan, fulgi de ceapă și sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Sare GrosierăSare Grosieră
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
(Keebler)(Keebler)
13
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Fotografie de Victor Schrager
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate23
Revista