Totchos (Tater Tot Nachos) cu sos de brânză, Salsa de roșii carbonizate, Chorizo și jalape Murat Corkosos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Totchos (Tater Tot Nachos) cu sos de brânză, Salsa de roșii carbonizate, Chorizo și jalape Murat. Această rețetă face 6 porții cu 3154 calorii, 9g de proteine, și 334g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, frunze și tulpini de coriandru, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Nachos de pui glazurat cu miere Chipotle la grătar cu sos de brânză Monterey Jack, gust de Avocado și Jalapenos carbonizat, Nachos Cheesy cu Salsan de fasole Pinto și jalape Murat 6OS, și Shakshuka cu năut carbonizat și jalape Murat 6OS pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare. Tăiați mărunt 1 roșie și aruncați cu un vârf de sare și piper.
Așezați într-o strecurătoare cu plasă fină așezată într-un castron pentru a se scurge. Puneți deoparte în timp ce pregătiți salsa.
Împărțiți roșiile rămase în jumătate și așezați-le pe o tigaie de broiler căptușită cu folie sau pe o foaie de copt cu margini.
Adăugați usturoi, ceapă și jalapeincormo. Se fierbe până se înmoaie complet și se înnegrește bine pe partea superioară, aproximativ 25 de minute.
Transferați toate legumele într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați 1 1/2 căni de coriandru proaspăt și suc de lămâie. Se amestecă până se omogenizează. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă să se răcească. Pune deoparte.
Puneți chorizo într-o tigaie mică și puneți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste si crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Încălziți uleiul de arahide într-o friteuză, wok sau cuptor olandez și gătiți Tater Tots conform instrucțiunilor pachetului, lucrând în loturi și menținându-le calde într-un cuptor de 200 de metri f, dacă este necesar. Condimentează după gust cu sare.
Așezați jumătate din Tater Tots pe un platou mare de servire și acoperiți cu jumătate de salsa, sos de brânză, chorizo, roșii scurse, ceapă roșie, scallions și coriandru rămas. Se acoperă cu toturile rămase și toppingurile rămase.