Tostadas de pui și fasole roșie

Tostadas de pui și fasole roșie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 688 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Dacă aveți la îndemână fasole, jumătăți de piept de pui la grătar, salată română și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tostadas de fasole de pui și negru, Tostadas de pui, Guacamole și fasole, și Tostadas de pui și fasole neagră.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 204°. tapetați 2 foi mari de copt cu folie.
Așezați tortilla pe foi de copt și periați cu ulei.
Coaceți până se rumenesc ușor, 4 până la 5 minute.
Împărțiți puiul, fasolea și brânza printre tortilla și reveniți la cuptor.
Coaceți până când brânza s-a topit, 3 până la 4 minute.
Scoateți din cuptor, acoperiți fiecare porție cu 1/4 de salată, salsa și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.