Tostadas de pui cu chili-lime
Chili-Lime Chicken Tostadas este o rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 596 de calorii . Pentru 3,85 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. Această rețetă este pe placul a 55 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute . Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, pudră de chili, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este excelent. Tostadas cu pui și fasole rotiserie , tostadas cu ceviche și tostadas vegetariene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un 4-qt. aragaz lent, combina puiul cu ceapa. Într-un castron mic, combinați ardeii iute verzi, sucul de lămâie, pudra de chili și usturoiul; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți puiul; se răcește ușor. Pune deoparte 2/3 cană suc de gătit. Aruncați sucurile rămase. Tocați puiul cu două furculițe și întoarceți-l în aragazul lent. Se amestecă sucurile de gătit rezervate.
Unti tostadas cu fasole prajita; deasupra cu pui.
Dacă doriți, stratați cu varză, brânză, salsa, smântână, măsline și guacamole.