Tostada De Fasole Neagră Și Orez
Black Bean & Rice Tostada ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați fasole, porumb, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți, fasole neagră și Tostada de Avocado, Mic dejun Tostada cu Guacamole, fasole neagră și ou Pocat, și Plăcintă Tostada Cu Fasole Verde Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.pulverizați ambele părți ale Tortilelor cu spray de gătit; așezați într-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți 10 min. sau până când sunt crocante și ușor rumenite.
Între timp, gătiți orezul într-o cratiță mare conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați fasole, porumb și condimente
Se amestecă; se amestecă bine. Gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Top tortilla cu amestec de orez, salată, Salsa și brânză.