Toscan Kale Caesar Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Toscana Kale Caesar Slaw. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, ou fiert tare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Caesar cu varză toscană, Toscan Kale Caesar cu crutoane de mei, și Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un blender; pur și simplu până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet ulei, picătură cu picătură, pentru a face un pansament cremos.
Transferați pansamentul într-un castron și amestecați 1/4 cană parmezan. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Separați albușul de gălbenuș.
Așezați albușul de ou într-o strecurătoare cu plasă grosieră așezată peste un castron. Apăsați albușul de ou prin strecurătoare cu spatele unei linguri; scrapeegg alb din partea de jos a strecurătoare. Repetați cu gălbenușul de ou, folosind o strecurătoare curată și un bol. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți bolurile separat și răciți.
Aruncați kale și îmbrăcați-vă într-un castron mare pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu 1/4 cană de parmezan rămasă și ouă cernute.