Tortă de înghețată de tei acoperită cu Sorbete de fructe de pădure
Torta de înghețată de var acoperită cu Sorbete de fructe de pădure este o fără gluten desert. O porție conține 656 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de cardamom, sorbete de fructe de pădure, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Berry Cream Torte, Lime Cream Torte, și Lime Cream Torte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. măcinați fin cookie-urile, zahărul brun și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Adăugați unt fierbinte și vanilie; se amestecă până se umezescse formează firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
3
Adăugați nuci fierbinți; amestecați doar până latăiat fin. Apăsați crusta pe părțile inferioare și în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci cu 2 laturi înalte de 3/4 inci până la marginea superioară de 1/4 inci. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Nuci
4
Coaceți până laaur, aproximativ 15 minute. Înghețați 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă sucul de lămâie, zahărul șicoaja de var într-un castron mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă 1/3 cană sirop de var într-un castron mic;se amestecă în cardamom. Acoperi; chill pentru a utiliza mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Sirop
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă înghețata în siropul de var rămas încastron mare. Lingură toate, cu excepția a 2 1/2 căni de înghețată crustă; blat neted. Congelați torte șirămânând înghețată până la fermitate, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Sirop
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Top torte cu linguri mari de înghețată, distanțându-se și scufundând înghețată în apă fierbinte între linguri. Topcu linguri mari de sorbete, distanțate.Folosind linguri de măsurare de diferite dimensiuniscufundat în apă fierbinte, scoop sorbets rămase loc printre linguri mai mari. Înghețați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Măsurare
1
Se amestecă 1/3 cană de apă și zahărîn cratiță medie la foc mediu pânăzahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fructe de padure congelate. Creștecăldură; se fierbe până când boabele sunt moi și lichideeste ușor redus, aproximativ 8 minute. Pureemixture în procesor. Se strecoară prin vasul setover de sită, apăsând pe solide; aruncați solidele.Acoperi; se răcește până se răcește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți torte; păstrați înghețat.Păstrați siropul de tei și sosul de fructe de pădure la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Sirop
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Rulați cuțitul în jurul laturilor pan pentru a slăbicrustă. Eliberați părțile laterale. Puneți niște fructe de pădure proaspeteîn spațiile dintre înghețată și sorbet.Aruncați fructele de pădure rămase în sos de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Fructe De Padure
Sorbet
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
4
Cuttorte în pene.
5
Stropiți peste margini cu sirop de var. Lingură amestec de boabe alături.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.