Tortă de prune cu cremă de Cardamom
Tort de prune cu cremă de Cardamom este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 494 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale, Cardamom-Gem De Prune, și Torte De Prune Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crema de cardamon: bateți smântâna împreună cu zahărul extra-fin și cardamomul până când crema abia ține vârfuri moi. Dați la frigider până când este gata de servit. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind un mixer electric cremă untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați făina, praful de copt, sarea și ouăle, apoi bateți până se încorporează bine.Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți aluatul (va fi destul de gros, într-o tigaie cu arc de 10 inci fără grăsime.
Așezați jumătățile de prune, cu pielea în sus, deasupra aluatului cât mai strâns posibil. Apăsați-le puțin în aluat.
Presărați ușor cu zahărul turbinado.
Coaceți timp de o oră zece minute până când un cuțit ascuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să se răcească ușor (aproximativ 20 de minute), apoi rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor și eliberați forma arcului.
Se servește cald, cu crema de cardamom.