Tortă cu unt de caramel cu glazură de Ganache de ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Toffee Butter Torte cu glazură de Ganache de ciocolată. Această rețetă face 16 porții cu 613 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fursecuri piruetă, chipsuri de ciocolată semidulce, bucăți de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine scurtă de caramel cu unt brun cu Ganache de ciocolată, Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Cupcakes de ciocolată umplute cu unt de arahide cu glazură de Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Refrigerați straturile aproximativ 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și frișcă neacoperite la 1 minut 30 de secunde până la 2 minute 30 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când crema este fierbinte. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Dați la frigider 30 până la 40 de minute sau până se răcește. Se amestecă doar până când amestecul este suficient de gros pentru a se răspândi, dar este încă lucios.
Feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 straturi. Rezervați 1 strat superior.
Așezați 1 strat de tort jos, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu un strat subțire de glazură; se presară cu 1/3 cană din bucățile de caramel. Repetați cu încă 2 straturi.
Așezați stratul rezervat deasupra, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Presărați bucățile de caramel rămase deasupra tortului.
Se ornează cu fursecuri piruetă. A se păstra acoperit la frigider.