Torturi Risotto

Torturi Risotto
Risotto prăjituri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 543 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez arborio, unt, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Torturi Risotto, Prăjituri Cu Risotto De Conopidă, și Prăjituri Cu Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru risotto: într-o cratiță medie, încălziți bulionul de pui la foc mic. Într-o cratiță separată, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalotele în unt, gătind până la parfumat și translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Adăugați orezul Arborio și prăjiți ușor, amestecând pentru a acoperi untul și șobolanii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Adăugați vinul alb, continuând să gătiți în timp ce amestecați până când vinul este absorbit. Ar trebui să puteți trece lingura prin risotto și să rămâneți la indentare. Folosind o ladă, adăugați suficient bulion cald de pui pentru a acoperi orezul, amestecând constant la foc mediu până când bulionul este complet absorbit. Repetați procesul de încă 3 ori, adăugând bulionul în etape, continuând să amestecați. După ce s-a adăugat tot bulionul de pui și orezul este fraged, adăugați mazărea, sucul de lămâie și coaja de lămâie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, mozzarella și se condimentează cu sare și piper. Răciți risotto-ul întinzându-l uniform pe o tavă de foi. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de 20 până la 30 de minute. Odată ce risotto-ul este răcit, formați amestecul în chiftele de dimensiuni burger, cu grosimea de aproximativ 1 inch. Configurați o stație de dragare cu făina într-un vas, ouăle bătute în altul și pesmetul panko în altul. Înmuiați chiftelele de orez în făină, apoi în ouă și, în cele din urmă, înveliți-le în pesmetul panko. Într-o tigaie mare, încălziți ulei vegetal de 1/2 inci la foc mediu până când un vârf de panko sfârâie când este aruncat în ulei. Lucrând în loturi de 2 până la 3, prăjiți prăjiturile risotto până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe parte (folosiți o spatulă de pește sub tort și partea din spate a unei furculițe deasupra pentru a ajuta la stabilizarea în timp ce răsturnați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați pe un suport de sârmă, ceea ce îi va ajuta să rămână crocanți. Se condimentează cu sare și sunt gata de servit. Nota bucătarului: aceasta este o modalitate excelentă de a consuma risotto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista