Torturi Individuale De Lavă De Ciocolată-Mentă

Torturile individuale de ciocolată-mentă de lavă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 456 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de frișcă, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel, Prăjituri De Lavă De Ciocolată, și Prăjituri De Ciocolată Cu Lavă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru centre, într-o cratiță, topiți Ghirardelli bara de copt din scoarță de mentă și cremă la foc mic.
Bateți ușor pentru a amesteca. Congelați timp de 1 oră sau până când este ferm. Forma în 6 bile; frigider până când este necesar.
Pentru tort, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați șase căni ramekins sau cremă de 6 uncii cu spray de gătit antiaderent; deoparte. Într-un cazan dublu, topiți Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt și unt la foc mic.
Bateți ușor pentru a amesteca.
Într-un castron mare, bateți ouăle, gălbenușurile de ou, zahărul și extractul de mentă cu un mixer electric la viteză mare timp de 5 minute sau până când este gros și ușor. Îndoiți amestecul de ciocolată topită și făina în amestecul de ouă doar până când sunt combinate. Lingura tort aluat în ramekins preparate. Apăsați ușor o minge de ciocolată în centrul de aluat tort în fiecare ramekin.
Coaceți timp de 15 minute sau până când tortul este ferm la atingere.
Lăsați ramekins să stea pe un suport de sârmă timp de 5 minute. Rulați un cuțit mic și ascuțit în interiorul fiecărui ramekin. Pe rând, așezați o farfurie mică deasupra fiecărui ramekin, inversați și îndepărtați ramekin. Dacă se dorește, top fiecare tort cu o lingura mica de inghetata de vanilie si coaja de menta Ghirardelli tocat fin.