Torturi de crab învelite în patlagină cu Avocado a Erosololi
Patlagina-învelite prăjituri de Crab cu Avocado a Approly ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $2.08 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, pătlagine, muștar maro picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab învelite în pătlagină cu Aioli de Avocado, Torturi de Crab cu un Orkulyoli, și Prăjituri De Crab Cu Jalapeno Aioli.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente. Îndoiți ușor pansamentul în carne de crab și pliați în pesmet. Se condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabmeat
Piper
Sare
2
Puree avocado, smântână și suc de lămâie cu 1/4 cană de apă într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se acoperă și se răcește.
Curățați și feliați plantanele pe lungime folosind o mandolină sau un cojitor de legume. (Acest lucru ar trebui să producă 40 de felii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
5
Așezați benzi pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și ungeți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 2 până la 3 minute sau până când este flexibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Aranjați 4 felii de pătlagină ca spițele unei roți pe o bucată de folie de plastic; repetați de 9 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Așezați 1/2 cană de amestec de carne de crab în centrul fiecărei roți și acoperiți amestecul de carne de crab cu capete de felii de pătlagină. Trageți folie de plastic în jurul fiecărui tort de crab și răsuciți. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Pătlagină
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
10
Prăjiți prăjiturile de crab în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Îndepărtați și uscați. Acoperiți fiecare tort de crab cu avocado aoli și serviți cald.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.