Torturi Cu Zmeură Cu Mere

Torturi Cu Zmeură Cu Mere
Crumb-Topped mere zmeură Tarte este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, tapioca cu gătit rapid, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Amaretto Cu Vârf De Zmeură, Tarte Cu Cremă Cu Zmeură, și Crumb Topped Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați zmeura și mărul. Într-un castron mic, combinați zahărul, tapioca, scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TapiocaTapioca
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați peste amestecul de mere; aruncați ușor pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Împărțiți patiseria în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un 7-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați patiseria în două 4-in. tigăi de tartă canelate cu fund de îndepărtare. Tăiați produse de patiserie chiar și cu margine. Puneți amestecul de zmeură în coji de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
6
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Pentru topping, într-un castron, combinați făina și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Se presară peste amestecul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
10
Se coace la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista