Torturi Cu Mămăligă Tare

Torturi Cu Mămăligă Tare
Greu mamaliga prăjituri este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano, piper cayenne, mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Torturi Cu Mămăligă Tare, Prăjituri cu mămăligă tare cu Taleggio și roșii Cherry, și Mini prăjituri cu smochine glazurate cu zară cu sos dur de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță combinați laptele, apa, Golful și cayenne. Aduceți amestecul la fierbere la foc mic și condimentați generos cu sare. Luați condimentele la marginea prea sărată. Pentru a face acest lucru trebuie să gust ca te duci. Polenta acționează ca o radieră de sare, dacă nu condimentezi abundent aici nu te vei mai recupera niciodată din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Odată ce lichidul este la fierbere și este condimentat corespunzător, presărați în mămăligă amestecând constant. Odată ce polenta este combinată treceți la o lingură de lemn și amestecați frecvent până când polenta a devenit groasă. Gustați polenta pentru a vedea dacă a gătit. Dacă încă se simte măcinat și granulat, adăugați mai mult lapte sau apă și gătiți-l la o consistență groasă. Repetați acest proces, după cum este necesar, până când polenta se simte netedă pe limbă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scoateți frunza de dafin și amestecați Salvia tocată și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Aliniați o tigaie pătrată de 7 x 7 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Turnați polenta în tigaia pregătită. Acoperiți partea superioară cu mai mult plastic netezit pe suprafața polentei. Se răcește la frigider până când este nevoie. (Toate acestea se pot face în totalitate înainte de timp, ca ieri! Super!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Când este gata de utilizare, scoateți polenta din tigaie și tăiați-o în formele dorite. Înveliți o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte și începe să fumeze doar puțin, adăugați formele de mămăligă. Gatiti polenta pe ambele parti si terminati stropind cu un Parmigiano putin ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se transferă într-un platou de servire și se servește fierbinte.
9
Ce tort de porumb!!!!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista