Torturi Cu Mămăligă Tare
Greu mamaliga prăjituri este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano, piper cayenne, mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Torturi Cu Mămăligă Tare, Prăjituri cu mămăligă tare cu Taleggio și roșii Cherry, și Mini prăjituri cu smochine glazurate cu zară cu sos dur de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță combinați laptele, apa, Golful și cayenne. Aduceți amestecul la fierbere la foc mic și condimentați generos cu sare. Luați condimentele la marginea prea sărată. Pentru a face acest lucru trebuie să gust ca te duci. Polenta acționează ca o radieră de sare, dacă nu condimentezi abundent aici nu te vei mai recupera niciodată din ea.
Odată ce lichidul este la fierbere și este condimentat corespunzător, presărați în mămăligă amestecând constant. Odată ce polenta este combinată treceți la o lingură de lemn și amestecați frecvent până când polenta a devenit groasă. Gustați polenta pentru a vedea dacă a gătit. Dacă încă se simte măcinat și granulat, adăugați mai mult lapte sau apă și gătiți-l la o consistență groasă. Repetați acest proces, după cum este necesar, până când polenta se simte netedă pe limbă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți frunza de dafin și amestecați Salvia tocată și mascarpone.
Aliniați o tigaie pătrată de 7 x 7 inci cu folie de plastic.
Turnați polenta în tigaia pregătită. Acoperiți partea superioară cu mai mult plastic netezit pe suprafața polentei. Se răcește la frigider până când este nevoie. (Toate acestea se pot face în totalitate înainte de timp, ca ieri! Super!)
Când este gata de utilizare, scoateți polenta din tigaie și tăiați-o în formele dorite. Înveliți o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte și începe să fumeze doar puțin, adăugați formele de mămăligă. Gatiti polenta pe ambele parti si terminati stropind cu un Parmigiano putin ras.
Se transferă într-un platou de servire și se servește fierbinte.