Torturi Cu Ganache De Ciocolată
Această rețetă face 24 de porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă, frișcă grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolata Ganache Mini Tarte, Tarte cu Mousse de dovleac cu glazură de Ganache de ciocolată, și Torturi de ganache de ciocolată cu Caramel sărat cu crustă de biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți untul și crema de brânză până se omogenizează; bate în făină. Aruncați aluatul cu linguri slabe în cupe de brioșă miniaturale Unse; cu mâinile bine făinoase, apăsați aluatul pe fund și pe părțile laterale ale cupelor.
Coaceți la 325 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează.
Transferați într-un castron mic; acoperiți și refrigerați până când este ferm.
Bateți amestecul de ciocolată până se formează vârfuri moi. Țeavă sau lingură în coji de tartă.
Garnisiți cu frișcă, zmeură și zahăr de cofetărie, dacă doriți.