Tortul din Pădurea Neagră al lui Holly ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 869 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, Zahăr de cofetărie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 - 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron de dimensiuni medii combinați făina, zahărul alb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați apă, scurtare și 1 linguriță de vanilie. Bateți cu un mixer electric la viteză mică până la medie până când se combină. Apoi bateți la viteză mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouăle și ciocolata topită și bateți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ouă
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute. Răciți prăjiturile pe o grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Scoateți prăjiturile din tigăi și lăsați-le să se răcească bine pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Pentru a face glazură: bateți untul până devine pufos. Adăugați treptat 2 căni de zahăr de cofetărie și cacao. Bate bine decât se adaugă laptele, și 1 1/2 lingurite extract de vanilie. Bateți zahărul de cofetărie rămas și orice lapte suplimentar, după cum este necesar pentru răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Glazura
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
1
Scurgeți cireșele rezervând 2/3 cană din lichid. Într-o tigaie cu sos mediu combinați lichidul rezervat și amidonul de porumb, adăugați fructe. Gatiti la foc mediu si amestecati pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 2 minute si apoi amestecati lichiorul de portocale sau cirese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Lichior
Portocaliu
Fructe
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din capacul de căldură și răciți fără a amesteca.
3
Aranjați un strat de tort pe un vas de servit și întindeți umplutura de cireșe răcită deasupra (rezervați câteva cireșe pentru o garnitură pentru blatul tortului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați al doilea strat pe partea superioară a umpluturii și a înghețului și partea superioară a tortului cu glazură.
Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.