Tortul Ombre Bakewell al lui Edd Kimber

Tortul Ombre Bakewell al lui Edd Kimber
Tortul Ombre Bakewell al lui Edd Kimber este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 921 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 379 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de porumb, lipiți colorarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Ombre Cu Mandarină, Tort Violet Ombre, și Tort Ombre Roz.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți cutii rotunde de tort de 3 x 20 cm și tapetați bazele cu pergament de copt, ungând și pergamentul.
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea de linguriță, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți untul într-un castron mare și bateți timp de aproximativ 3 minute până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați zahărul tos și bateți aproximativ 5 minute până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
6
Adăugați extractele și amestecați pentru a combina.
7
Adăugați albușul puțin câte puțin, bătând până se combină complet. Cernem amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu laptele, dar începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
8
Împărțiți amestecul în mod egal între cutiile pregătite, nivelându-vă ușor.
9
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Lăsați prăjiturile să se răcească în cutii timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet. Buretele este destul de delicat, așa că aveți grijă când lucrați cu tortul răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Pentru glazură, bateți untul timp de aproximativ 3 minute până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
11
Adăugați zahărul glazurat, puțin câte puțin, până se combină complet. Bateți glazura până când este ușoară și netedă, apoi adăugați crema de brânză și jumătate de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
GemGem
12
Se amestecă până când se omogenizează, nu se amestecă prea mult, deoarece va deveni mai subțire cu cât amestecați mai mult.
13
Puneți primul tort pe o farfurie de servire și întindeți un strat de glazură deasupra. Apoi întindeți jumătate din gemul rămas uniform peste glazură. Repetați cu al doilea tort și așezați în cele din urmă al treilea tort deasupra. Acoperiți exteriorul întregului tort cu un strat subțire de glazură folosind un cuțit de paletă și puneți-l la frigider în timp ce pregătiți glazura pentru decor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
14
Împărțiți glazura rămasă între 3 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Adăugați aproximativ linguriță de pastă roșie colorantă într-unul dintre boluri și aproximativ 1 linguriță colorantă într-un alt castron, lăsând al treilea castron așa cum este. Vrei să ai trei boluri de glazură cu culori clar diferite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Pentru a decora prăjiturile, puneți fiecare glazură într-o pungă de conducte prevăzută cu un mic vârf rotund de conducte. Pipă 6 puncte de înghețare a tortului, 2 din fiecare culoare, cu cel mai întunecat la baza tortului. Folosiți o linguriță sau un cuțit mic pentru a unge glazura spre dreapta. Repetați procesul de conducte, deplasând punctele în sus, astfel încât, pe măsură ce țeava în jurul tortului, culoarea va absolvi într-un vârtej. Pentru partea de sus, țeava 2 inele ale punctelor roz mai închise la exterior, răspândind glazura în același mod, urmată de 2 inele ale punctelor roz medii și terminați cu glazura mai deschisă la mijloc. Se va păstra până la 3 zile, răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista