Tortul mirelui din catifea de ciocolată

Tortul mirelui din catifea de ciocolată
Tortul mirelui din catifea de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1 calorii. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 100. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mure, frunze de mure, rețete glazură de ganache de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tortul cizmei mirelui, Tort De Catifea Cu Ciocolata, și Tort De Ciocolată Din Catifea Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți 2 1/2 rețete tort de ciocolată, 1 rețetă la un moment dat și coaceți straturile conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înfășurați fiecare strat în folie de plastic; congelați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Tăiați partea superioară cupolată de pe fiecare strat folosind un cuțit zimțat, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
4
Tăiați dreptunghiul 1 (13-x 9 - inch) și 1 (9-x 5-inch) din carton robust; acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Întindeți o cantitate mică de glazură de Ganache de ciocolată pe 1 parte a dreptunghiului de carton de 13 x 9 inci; așezați deasupra 1 strat de tort (13 x 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți 2 1/2 căni de umplutură de Pecan peste stratul de tort, lăsând o margine de 1 inch. Tort de Top cu stratul rămas de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
7
Tăiați 4 frigarui de lemn la înălțimea nivelului de 13 x 9 inci; introduceți frigarui vertical în nivelul tortului, distanțat uniform și nivelat cu vârful nivelului, la aproximativ 3 inci de laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Asamblați 2 straturi (9 - x 5-inch) pe carton conform instrucțiunilor de mai sus, folosind umplutura rămasă de 1/2 cană de Pecan și omițând frigarui de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
9
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale ambelor niveluri cu glazură, netezind cu o spatulă metalică umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Răciți nivelurile până la 2 zile sau înghețați până la 2 luni.
11
Poziționați nivelul 9 - x 5-inch în centrul nivelului 13 - x 9-inch; așezați tortul pe suport.
12
Introduceți un cuplaj într-o pungă de decorare. Cuplaj Fit cu vârful metalic #32; umpleți cu glazură. Țeavă o margine de coajă pe marginile de sus și de jos ale fiecărui nivel. Țevi de viță de vie pe niveluri folosind vârful metalic # frunze de țeavă pe viță de vie folosind vârful metalic #
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
13
Atașați crenguțe acoperite cu ciocolată la tort cu o cantitate mică de glazură. Aranjați frunzele și murele pe vârfurile și părțile laterale ale nivelurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista